• 06-51602072
  • info@taaluilen.nl

Meerwaarde van jouw organisatie

Raak communiceren naar je doelgroep. Dat wil je. Jouw onderscheidende verhaal overbrengen. Laten zien waarom jij hun beste keus bent. Dat valt of staat met de juiste tekst. En begint met een sterke meerwaarde. Vertaald in een uniek mission statement.

Aan de slag met je missie en visie?

Jij wilt jouw onderscheidende verhaal overbrengen op je doelgroep. En wij hebben de kennis om dit waar te maken. Dus haak ons aan. Eerst weten hoe zo'n traject verloopt? Download onze whitepaper over ons missie- en visietraject.

Mission statement

Dit geeft de meerwaarde aan van jouw organisatie. Een verhaal dat vertelt wie je bent. Vanuit hier maak je belangrijke keuzes. Welke? Nou hoe jij je onderscheidt van je concurrenten bijvoorbeeld. En waarom jij de beste keus bent voor je doelgroep. Wat missen ze als jouw organisatie er niet zou zijn? Samen ontwikkelen we een sterk mission statement. We zorgen ervoor dat het een verhaal wordt van je hele organisatie. Pas dan gaat het écht leven en heb je een uniek verhaal naar je doelgroep en stakeholders.

1000x800_0011_IMG_4165 kopiëren

Trajecten

Jouw organisatieverhaal (her)ontwikkelen? Zo helpen wij je.

Een duidelijke strategie is dé basis van een sterk onderwijsconcept. Samen ontdekken we het onderscheidend vermogen van jullie school. Uitkomst? Een goed onderbouwd schoolplan. Met daarin een scherpe missie, visie, belangrijke onderwijspijlers en heldere doelstellingen.

Hoe sterk is jouw merk? We gaan op zoek naar het onderscheidende verhaal van je organisatie. Wie zijn je concurrenten? Waarom ben je de beste keus voor je klant? En hoe communiceer je dit zo dat je jouw doelgroep raakt? Samen maken we van jullie organisatie een sterk merk.

Zo doen we dat

Menselijk en makkelijk

Een visie slaagt alleen als die gaat over mensen. En iedereen in de organisatie inspireert. Geen onbegrijpelijke en lange zinnen dus. Wat wel? Kort, duidelijk, menselijk en makkelijk. Maar wel onderscheidend.

Snel en doelgericht

Na een traject staat iedereen van het team achter de nieuwe missie en visie. Je hebt een duidelijke koers voor je organisatie. Gegarandeerd.

En met humor

Samen ontwikkelen we jullie missie, visie en strategie. Dé belangrijke basis van jullie organisatie. Wat je van ons kan verwachten? We zijn serieuze aanpakkers en doorpakkers. Maar wel met een flinke portie humor.

Klaar om jouw communicatiestrategie vorm te geven?

Durf je het aan om samen met ons het ‘waarom’ van jouw organisatie te (her)ontdekken? Tof. Laten we kennismaken! Eerst weten hoe zo'n traject verloopt? Download onze whitepaper over ons missie- en visietraject.

Whitepaper missie & visie
Scroll naar boven