• 06-51602072
  • info@taaluilen.nl

Recruitment

Reageren kandidaten niet op jouw bericht? Worden jouw voorgestelde kandidaten maar niet uitgenodigd? Tijd dat wij jou komen helpen. Met een training over wervend schrijven. Zodat jouw bericht wel wordt gezien en de procedures je ineens om de oren vliegen. Klinkt goed toch?

Meer weten?

Over wervend schrijven?

1000x800_0011_IMG_4165 kopiëren

Kandidaten

Kandidaten worden overspoeld met saaie en onpersoonlijke berichten. Iedereen belooft hetzelfde. Namelijk die ‘perfecte match’. Bij een bedrijf met een informele sfeer, uitdagende taken en enthousiaste mensen. De kandidaat denkt ‘moest er nog eens bijkomen van niet’. Die haakt af. En weg is je kans …

Maar wat zeg je dan wel tegen zo’n kandidaat? Dat vertellen we je in onze humorvolle en interactieve trainingen. We duiken samen in jouw gestuurde berichten. Laten je zien hoe je succesvol een kandidaat deelt met jouw opdrachtgever. En hoe je communiceert met impact.

Wat kun je verwachten

De training duurt een dagdeel. Hierin krijg je wat theorie. Geen saaie, maar regelrechte eyeopeners. Die je direct kunt toepassen. Dat heeft een vorige deelnemer ook gedaan voor de rol van directiesecretaresse. Resultaat? 95 sollicitanten waarvan de helft goed aansloot. Je vindt onderaan de pagina meer van deze knallende ervaringen. Word jij de volgende?

Dit levert het je op

Nadat je de training hebt gevolgd kun je het volgende:

  • Je weet hoe je kandidaten onderscheidend benadert. Dit zorgt voor een hogere responserate.
  • Je weet hoe je kandidaten het beste kan voorstellen bij je opdrachtgevers. Dit zorgt voor meer intro’s.
  • Je weet welke woorden échte ‘aanhakers’ zijn in een bericht. Jouw lezer haakt niet af, maar reageert.
  • Je gaat schrijven leuk vinden. Omdat je er (nog) beter in bent geworden. Beloofd.

Ervaringen

“De vacaturetrainingen van Taaluilen zijn niet alleen ontzettend goed, maar het is ook erg gezellig met veel humor. Onze communicatie-afdeling bestaat uit allemaal oud-recruiters, maar we zijn al na de eerste training helemaal anders gaan schrijven. Je zag het aantal sollicitanten stijgen en we kregen het ook terug van hen. Echt een aanrader dus.”
Christy Prins | Carintreggeland
“We hadden met spoed een directiesecretaresse nodig. Daarom haakten we Taaluilen aan. Binnen twee weken hadden we 95 (!) sollicitanten binnen. Meer dan de helft sloot perfect aan. Daarop hebben we een ‘event’ kunnen organiseren en een collega aangenomen. Daarop lieten we de vacature pedagogisch medewerker herschrijven. Die zijn erg schaars. Toch vloeiden de reacties binnen en hebben we nu twee collega’s aangenomen.”
Silvia Nikamp | Kinderopvang ’t Schoapie
“We hadden de vacature manager IC een half jaar online staan en slechts 1 sollicitant, die niet aansloot. We lieten Taaluilen de tekst herschrijven en kregen veel praktische tips. Uiteindelijk hadden we zelfs keuze uit kandidaten en hebben we binnen een paar weken een nieuwe collega aangenomen.”
Wouter van de Streek | Isala Zwolle
communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Kennismaken?

Je krijgt te horen wat je allemaal kunt verwachten. En waarom je juist met onze training raak leert communiceren naar je doelgroep. Én met resultaat.

Scroll naar boven