• 06-51602072
  • info@taaluilen.nl

Trainingen

Ráák communiceren naar je doelgroep. Dat is wat je wilt. Toch? Onze communicatietrainingen zorgen ervoor dat jij menselijk en makkelijk leert communiceren. Je doelgroep kan niet meer om je heen. Ze worden geprikkeld to the max.

Meer weten?

Over hoe je raak communiceert naar je doelgroep?

Communicatie

Je doelgroep triggeren om voor jou te kiezen. Je verhaal duidelijk overbrengen naar je publiek. Communicatie speelt een belangrijke rol binnen iedere organisatie. Bijvoorbeeld de tone of voice van je website en andere communicatiemiddelen.

1000x800_0011_IMG_4165 kopiëren

Cursussen

Bam! Je doelgroep verpletteren met communicatie? Helpen wij je bij. Graag zelfs. Hoe? Met onderstaande cursussen.

In snel tempo je schrijfvaardigheid ontwikkelen? Met deze cursus groei jij toe naar een eigen schrijfstijl. Je werkt aan je eigen teksten. Daardoor leer je terwijl je met je dagelijkse werk bezig bent. We noemen dat win-win.

Schrijven van pakkende teksten. Een flitsende offerte, mail of nieuwsbrief. Een vak apart. Want hoe pak je die ene leverancier nou echt bij de lurven? Of op welke manier zorg je dat die potentiële klant gewoonweg niet om je heen kan? Dat leren we je.

Je hebt er vast weleens over nagedacht. Hoe kijken de kinderen en ouders naar jouw school? En naar jou? Ofwel: hoe hebben ze het erover aan de keukentafel. En ook belangrijk: hoe kun je dat beïnvloeden? Dat is trouwens makkelijker dan je denkt. Wij helpen je graag.

Deze lefhebbers hebben wij al blij gemaakt met een training

“De vacaturetrainingen van Taaluilen zijn niet alleen ontzettend goed, maar het is ook erg gezellig met veel humor. Onze communicatie-afdeling bestaat uit allemaal oud-recruiters, maar we zijn al na de eerste training helemaal anders gaan schrijven. Je zag het aantal sollicitanten stijgen en we kregen het ook terug van hen. Echt een aanrader dus.”
Christy Prins | Carintreggeland
“We hadden met spoed een directiesecretaresse nodig. Daarom haakten we Taaluilen aan. Binnen twee weken hadden we 95 (!) sollicitanten binnen. Meer dan de helft sloot perfect aan. Daarop hebben we een ‘event’ kunnen organiseren en een collega aangenomen. Daarop lieten we de vacature pedagogisch medewerker herschrijven. Die zijn erg schaars. Toch vloeiden de reacties binnen en hebben we nu twee collega’s aangenomen.”
Silvia Nikamp | Kinderopvang ’t Schoapie
“We hadden de vacature manager IC een half jaar online staan en slechts 1 sollicitant, die niet aansloot. We lieten Taaluilen de tekst herschrijven en kregen veel praktische tips. Uiteindelijk hadden we zelfs keuze uit kandidaten en hebben we binnen een paar weken een nieuwe collega aangenomen.”
Wouter van de Streek | Isala Zwolle
"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk | SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens | Stichting Carmelcollege
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel | Teamwork
communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Zijn we een match?

Durf je het aan? Gaaf! Wij ook. Samen sparren?

Scroll naar boven