• 06-51602072
  • info@taaluilen.nl

Punt! Zo, dat was de laatste zin.

  • Door Willem Verdaasdonk
  • 25 november 2020
Punt. Zo, dat was de laatste zin

Genoeg? Of plak je er nog een achteraan? De tekstjes hieronder stoppen bij de zin voor de dikgedrukte zin. Was al best mooi, maar de dikgedrukte zinnen voegen toch wat toe. Je kunt versterken, samenvatten en zelfs verrassen. Kijk maar:

Ons vaste team bestaat uit twaalf medewerkers en twee leidinggevenden. Daarnaast hebben wij vijf flexmedewerkers in dienst die ziekte en vakantie van de vaste medewerkers kunnen opvangen. Elke groep heeft vaste gezichten. Dit zorgt voor rust en stabiliteit op de grep. Voor de kindjes, de ouders en voor ons. Kortom, iedereen blij.

Wie weet word jij onze nieuwe collega. Bij Ventilee zijn we namelijk altijd op zoek naar nieuwe mensen in verschillende vakgebieden. Eigenlijk: vooral enthousiaste mensen.

Onze koeien lopen er weer puik bij sinds we ze nieuwe halsbanden hebben gegeven. Dat kost wat, maar dan heb je ook wat. Deze halsbanden hebben responders met veel extra functies. Zo worden de koeien in de krachtvoerbox herkend. En krijgen ze een portie brokken die is afgestemd op de liters melk die ze geven. Voor wat hoort wat.

Moraal van ’t verhaal: neem niet te snel genoegen met de laatste zin. Kijk of er nog een allerlaatste achteraan kan. Want daarmee verhoog je vaak de boodschap.

Veel meer dan dit soort tips lees je in ‘Schrijf eens even normaal joh!’. Een boek met glimlachgarantie.  

Meer over

Deel dit artikel

Scroll naar boven